علیرضا شهنوازان در گفتوگو با خبرنگار مهر، افزود: این شهرستان تازه تأسیس در جوار خاش، حداقل به دو تا چهار جایگاه جدید سوختی نیاز دارد و تنها جایگاه سوختی اسکل آباد در شاهراه محور ترانزیتی خاش به زاهدان جوابگوی ساکنان بومی منطقه، خیل عظیم گردشگران و نیز مسافران عبوری به مقصد زاهدان، خاش، چابهار، ایرانشهر و غیره نیست.
وی ادامه داد: روزانه ۳۲ هزار و پانصد لیتر بنزین در جایگاه اختصاصی تفتان واقع در اسکل آباد، توزیع میشود، اما با تشکیل صفهای طویل مواجه بوده و پاسخگوی نیازهای مردم بومی منطقه و مسافران عبوری در مسیر جاده ترانزیتی و گردشگران نیست.
وی ایجاد یک جایگاه در شهر نوک آباد را ضروری دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه دولت سیزدهم برای محقق کردن وعده اتصال خاش به گوهرکوه، دیگ اشکن و بزمان اقدامات مؤثری قرار داده، بنابراین در بخش وسیع و با ظرفیت و پر جمعیت گوهرکوه حداقل به یک جایگاه سوختی نیاز داریم.
وی بیان کرد: ایجاد جایگاه سوختی در محور ترانزیتی خاش به زاهدان در محدوده میرآباد و یا نازیل به چاه احمد و غیره هم دارای اهمیت است.
فرماندار تفتان گفت: علیرغم توزیع ۳۲ هزار و ۵۰۰ لیتر بنزین در جایگاه اختصاصی تفتان، ایجاد صفهای طولانی بنزین سبب گلایه مندی مردم شده است.
شهنوازان بیان کرد: در این جایگاه، یک روز ۶۵ هزار لیتر و روز بعد ۳۲ هزار و ۵۰۰ لیتر بنزین توزیع میشود، بنابراین در روزهایی که سهمیه به نصف کاهش مییابد صفهای طولانی و گلایه مندی شهروندان دور ار انتظار نیست.
فرماندار تفتان تاکید کرد: این جایگاه در مسیر زاهدان به تفتان، خاش و چابهار واقع شده که حضور مسافران از سراسر کشور نیازمند جایگاه با سهمیه ویژه است و کارت جایگاه نیز فقط ۲ هزار لیتر در روز شارژ میشود که حضور خودروهای دولتی و خدمتی باعث اتمام سهمیه کارت آزاد در ابتدای روز شده و مسافرانی که کارت سوخت کدینگ دارند، با سردرگمی و نگرانی جایگاه را ترک میکنند.
وی اظهار کرد: این جایگاه از لحاظ توزیع نفت گاز یا گازوئیل مشکلی ندارد و شهروندان از این بابت رضایت دارند.
نظر شما